Többen megsérültek egy balesetben Pilisvörösvárnál, lezárták a 10-es főutat

Pilisvörösvár, 2019. augusztus 12. Összeroncsolódott gépjármûvek a 10-es fõúton Pilisvörösvár közelében, ahol egy kisbusz és egy személyautó ütközött frontálisan 2019. augusztus 12-én. A balesetben többen megsérültek - az elsõ információk szerint nyolcan, köztük gyerekek is. MTI/Mihádák Zoltán

Többen megsérültek – az első információk szerint nyolcan, köztük gyerekek is –  egy közúti balesetben hétfő délután a 10-es főúton Pilisvörösvár közelében – közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint egy kisbusz és egy személyautó ütközött frontálisan, az utat lezárták.

Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője elmondta, két helikopterrel, két gyermekrohamkocsival és három mentőautóval vonultak a helyszínre. A karambolnak öt súlyos sérültje van, és két gyerek is megsérült – fűzte hozzá.
    Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel közölte, a helyszínelés és a mentés idejére teljes szélességében lezárták a 10-es főutat.
    Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, egy embert feszítővágóval mentettek ki a roncsokból.

MTI

Exit mobile version