Több tucatnyian vettek volna revansot az állatkínzó nőn, de az bújkál

Nemrég az egész ország közvéleményét sokkolta a hír, amely szerint egy balotaszállási nő az autója után kötötte a kutyáját és ezzel halálra kínozta, csak mert az ijedtségből megszökött a tanyájáról.
A Szurkolók az állatokért non-profit állatvédő szervezet pár tucat tagja tegnapelőtt elutaztak a nőhöz.

Forrás: https://www.facebook.com/allatkinzasellen/photos/a.476247402733099/929193700771798/?type=3&theater


Mint írják, „Tegnap felkerekedtünk és úgy döntöttünk végre a szemébe nézünk. 
Voltak terveink hogy miképp veszünk revansot az asszonytól. Kizárólag olyan emberekkel mentünk, akik bevállalták volna cselekedetük után kiszabott esetleges büntetést. Egy előző posztunkban már leírtuk, hogy mért nem akartuk “civilek” jelenlétét. Ez nem az a szituáció, ahol még a minket, akiket sokszor próbára tettek már a hasonló esetek, vissza tudják fogni magukat. Nem akartuk hogy ott legyetek, mert akkora bennetek a düh és a bosszúvágy, hogy féltettük volna Titeket attól, hogy olyasmit tegyetek, amit később megbántok. Az Agár Fajtamentés és a BS elszánt tagjai velünk voltak. Köszönjük hogy ők is hasonló elszántsággal akarták az igazságot. A facebook oldalunkra feltöltött bejelentkezés után, perceken belül az asszony tanyájára értünk. Sajnos olyan rendőri készültséggel vártak már minket, hogy esélyünk nem volt a házat még megközelíteni sem. Érdekességképpen elmondjuk, hogy minket nem engedtek be a területre körülnézni, mondván senki nem teheti be a lábát ”birtok védelem”re hivatkozva, de ők olyan nyugodtan járkáltak ki-be a birtokra, mintha legalább is ott laknának. Az ott maradt állatokat szerettük volna szemügyre venni, milyen állapotban vannak, és ha kell segítséget adni nekik. Bárhonnan próbáltunk kis fondorlattal bejutni, azonnal 10 rendőr szaladt felénk. 
Tudjuk hogy a rendőrség nézi, követi az oldalunkat! 
Nem baj….várunk. Türelemmel kivárjuk míg ez a véglény hazamegy. Mert valamikor vissza fog térni. És mi arról biztosan tudni fogunk. Innen üzenjük ennek az embernek nem nevezhető nyomorultnak, nem adjuk fel, és nem felejtünk!!!
Bele fogunk nézni a könyörtelen gyilkos szemedbe! Egy ország dühödt lakosságával kell szembenézned majd! Szeretnénk megköszönni a Biztosuraknak, hogy ennyire vigyáztak ránk! Ja hogy nem értünk volt a felhajtás….Tisztában vagyunk azzal hogy a “hölgy” védelmében jöttek. Na de mi van a többi tanyával, mi van a többi ember védelmével? Mindenhol rengeteg a betörés, lopás, erőszak és miegymás. Oda is ekkora erőkkel vonulnak fel? Oda, ahol valóban elkél a segítség? Oda ahol rendes dolgos embereket kellene megvédeni? Ahol gyerekeket és nőket bántalmaznak? Mért nem a lakosságot védelmezik? Tudjuk mindannyian a választ. 
Őket nem illeti meg a védelem, a megelőzés? 
Csak ennek a nyomorult gyilkosnak az életet féltik? 
Mintha bármilyen védelmet is megérdemelne….
Gratulálunk a semmit érő jogrendszernek, az igazságtalanságnak! 
Ez működik nálunk😡. 
Miután órákig próbálkoztunk bejutni a tanyára, sikertelenül, úgy döntöttünk hogy meglátogatjuk a ellátó állatorvost is. Beszélni szerettünk volna vele is az üggyel kapcsolatban. Betekintést kapni esetleg a jegyzőkönyvbe, válaszokat kapni egy csomó fontos kérdésünkre. Nem volt otthon, de telefonon elértük a helyettesét, akivel persze sokra nem mentünk. Nem ő az, aki nekünk kell!

Nem végeztünk. 
Visszamegyünk.
Erre mérget vehet mindenki.”

Exit mobile version