A Magyar Liberális Párt közleménye (Videóval): Ne legyen gyáva Bede Zsolt, tisztázza a Vadhajtások hátterét!

Miután a Fidesz a saját tüntetése óta sem határolódott el Bede Zsolt tevékenységétől, így egyértelművé vált, hogy mind Bede akcióit, mind a vadhajtasok.hu weboldal tartalmát és közönségét is felvállalja az állampárt.
    A Vadhajtások weboldalán nem található érdemi információ az oldal tulajdonosi köréről, szerkesztőségi munkatársairól, felelősséget vállaló főszerkesztőről, de még a gyűlöletkeltő tartalmak szerzői sem vállalják nevükkel az írásaikat. Ilyen hiányosságok mellett ez az oldal semmiképp sem tekinthető sajtóterméknek, így a képviseletében dolgozó személyek sem tekinthetők újságíróknak.


    Elvárom Bede Zsolttól, hogy ne legyen gyáva, öntsön végre tiszta vizet a pohárba. Tisztázza, kik állnak az oldal mögött, kiket terhel a felelősség az oldalon megjelenő tartalmak miatt, kik finanszírozzák az oldal fenntartását, a hivatásszerű gyűlöletkeltést! Amennyiben Bede rendelkezik bármilyen újságírói képesítéssel, számoljon be arról is. Amennyiben hivatalos újságírói igazolványt birtokol, tisztázza, ki állította ki azt a részére!

Tartok attól, hogy sem Bede, sem a vadhajtasok.hu más munkatársa nem fogja tisztázni a kényes kérdéseket, ezért egy közadatigényléssel fordulok a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz annak érdekében, hogy küldjenek meg nekem minden – ehhez a gyűlöletkeltő weboldalhoz köthető, lehetséges információt.


    A jelenleg rendelkezésre álló részletek alapján kijelenthető, hogy a vadhajtasok.hu éppen annyira nem tekinthető valódi sajtóterméknek, mint Bede Zsolt újságírónak. Ezután is mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy egyetlen újnáci provokátor se bujkálhasson tovább gyáván az állampárt szárnyai alatt.

Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt ügyvivője

    Kiadó: Magyar Liberális Párt

MTI – Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használjuk fel.
Az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős. Fotó/Videó: Sermer Ádám facebook

Exit mobile version