Irodákat zártak le a Haller Gardens irodaházban egy fertőzött miatt

Irodákat zártak le és fertőtlenítenek a Haller Gardens irodaházban, a fővárosi Haller utcában egy koronavírusos eset miatt – közölte az épület üzemeltetője csütörtökön. 


 A közlemény szerint az üzemeltető azonnal elrendelte az összes közös használatú helyiség speciális fertőtlenítést, és a bérlőknek is javasolja a hasonló intézkedések végrehajtását. Majdnem öt hete a közös területeket naponta fertőtlenítő mosószerrel tisztítják – fűzték hozzá.


    

Azt írták: tájékoztatták a bérlőket a WHO és az egészségügyért felelős minisztérium által ajánlott biztonsági szabályokról, továbbá gondoskodtak róla, hogy a hatósági ajánlásokkal összhangban, megfelelő fertőtlenítő eszközök álljanak rendelkezésre, és növelték a takarítás gyakoriságát.

Ezen túlmenően korlátoztuk az épületben a szállítók és szolgáltatók felesleges mozgását – tudatták.

MTI – Fotón: Fertőtlenítést végez egy dolgozó a Haller Gardens irodaház önkiszolgáló éttermében 2020. március 12-én a fővárosi Haller utcában, ahol irodákat zártak le és fertőtlenítenek egy koronavírusos eset miatt. Az üzemeltető azonnal elrendelte az összes közös használatú helyiség speciális fertőtlenítését, és a bérlőknek is javasolja a hasonló intézkedések végrehajtását. Balogh Zoltán

Exit mobile version